Saturday , October 1 2022

CSU Suceava a încheiat seria meciurilor amicale cu o înfrângere la Focșani

Universitarii au cedat joi seară, pe terenul vrâncenilor, cu scorul de 30-32 (14-16)

CSU din Suceava a încheiat seria meciurilor amicale din această vară cu o înfrângere, scor 30-32 (14-16), suferită joi seară, pe terenul celor de la CSM Focșani.

Cel mai prolific handbalist sucevean a fost Claudiu Lăzurcă, cu 8 goluri înscrise, urmat de Vencel Csog, cu 7 goluri, și georgianul Irakli Kbilashvilli, cu 6 goluri.

Universitarii vor debuta în noua ediție a Ligii Naționale, miercuri, 31 august, de la ora 18:00, cu un meci pe terenul echipei Minaur Baia Mare.

CSU Suceava va juca prima dată în fața proprilor suporteri sâmbătă, 3 septembrie, cu Dinamo București. Partida va începe la ora 15.55 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

Abonamentele pentru noul sezon vor costa 150 de lei și vor putea fi achiziționate începând de luni, 22 august, de la sediul clubului, situat în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, la etajul al doilea. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Sportul de Vrancea)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …