Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a început play-out-ul cu o înfrângere pe teren propriu

In prima etapă din turneul pentru menținerea în Liga Zimbrilor la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț a cedat sâmbătă seară, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 17-23 

CSU Suceava a dezamăgit crunt la debutul în play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Echipa antrenată de Adrian Chiruț a căzut pe loc de baraj, după ce a pierdut sâmbătă seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 17-23.

Aflată la primul joc sub comanda antre­norului Gabriel Armanu, echipa băcăuană a profitat de ratările avute de universitari în debutul jocului și s-a desprins la 8-4, pentru ca la pauză să intre cu un avantaj de 12-9.

În repriza secundă, Gabriel Burlacu a restabilit egalitatea la 13-13, dar oaspeții au avut apoi zece minute de senzație, pe parcursul cărora au marcat de șapte ori consecutiv și au dus scorul de la 15-15 la 22-15.

CSU Suceava – CSM Bacău s-a terminat 17-23, iar trupa lui Adrian Chiruț va avea de tras serios pentru menținerea în Liga Zimbrilor.

Rezultatele primei etape din play-out:

Minaur Baia Mare – Universitatea Cluj 32-20

CSU Suceava – CSM Bacău 17-23

CSM Făgăraș – HC Buzău 22-17

În runda următoare, programată miercuri, 17 aprilie, CSU Suceava va evolua pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

La finalul turneul play-out, primele două clasate vor rămâne în Liga Zimbrilor, ocupantele locurilor 3 și 4 vor ajunge la baraj, iar ultimele două echipe vor retrograda în Divizia A. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …