Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a efectuat cinci transferuri în perspectiva turneului de promovare în Liga Națională

Pivotul macedonean Konstantin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascălu (23 de ani) și portarul Darius Makaria ( foto – 27 de ani) sunt noile achiziții ale universitarilor

Federația Română de Handbal a stabilit marți, în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație, modalitatea de desfășurare a turneelor de promovare în Liga Națională.

Astfel, echipa locală CSU Suceava va face parte din Grupa 1, alături de Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau Mare.

În Grupa 2 se regăsesc formațiile CSM Medgidia, CSM Oradea și CSM Botoșani.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se întâlnească încrucișat în semifinale.

Cluburile au termen până la 15 iulie să anunțe Federația Română de Handbal dacă vor participa la turneul de promovare.

CSU Suceava a efectuat deja cinci achiziții de jucători în perspectiva turneului de promovare, este vorba de pivotul macedonean Konstantin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascălu (23 de ani) și portarul Darius Makaria (foto – 27 de ani). (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …