Wednesday , April 24 2024

CSU Suceava a cedat la un gol pe terenul campioanei en-titre

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a pierdut în fieful lui Dinamo, cu scorul de 24-25, într-un meci disputat duminică seară, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin 

CSU Suceava a suferit a doua înfrângere la limită de la reluarea Ligii Zimbrilor la handbal masculin, după ce a pierdut duminică seară, pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 24-25, într-un meci din etapa a XVI-a.

Trupa condusă de Adrian Chiruț i-a dat o replică peste așteptări campioanei en-titre, iar după primele 19 minute conducea în mod surprizător cu scorul de 7-6, printr-un gol semnat de sârbul Golubovic. Gazdele au revenit de pe finalul primei reprize, când au marcat de patru ori consecutiv și au intrat pauză cu un avans liniștitor, scor 13-8.

Chiar dacă dinamoviștii s-au distanțat în debutul reprizei secunde până la șapte goluri, universitarii nu au predat armele și au redus diferența la doar două lungimi în minutul 53, odată cu golul de 22-20 semnat de Lakovic. Burlacu a avut șansa egalării în ultimul minut, dar s-a opus portarul campioanei, iar Dinamo – CSU s-a terminat 25-24.

CSU Suceava: Erhan (1 gol), Andrei – Ciubotariu (5), Burlacu (3), Golubovic (3), Petrea (3), Lakovic (3), Baican (3), Costea (2), Tîrzioru (1), Adomnicăi, Ionescu, Şoldănescu, Dragnea, M. Sandu și Oancea.

Rezultatele etapei a XVI-a:

CSM București – Universitatea Cluj 44-28

Dunărea Călărași – Dobrogea Sud Constanța 27-30

Steaua București – Minaur Baia Mare 31-25

Dinamo București – CSU Suceava 25-24

HC Buzău – Politehnica Timișoara 25-23

Potaissa Turda – CSM Făgăraș 35-28

CSM Focșani – CSM Bacău 27-22

În următoarea rundă, CSU Suceava va întâlni HC Buzău, într-un meci programat joi, cu începere de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …