CSU Suceava a bifat primele victorii în Liga Națională

reportersite
12 octombrie 2020, 1:48

32-30 cu CSM Bacău și 10-0, la “masa verde”, cu CSM Botoșani sunt rezultatele înregistrate de universitarii în ultimele două etape ale turneului de la Sfântu Gheorghe 

CSU Suceava și-a trecut în cont primele două victorii de la revenirea în Liga Națională la handbal masculin: 32-30 cu CSM Bacău și 10-0, la “masa verde”, cu CSM Botoșani.

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei au spart gheața în campionat sâmbătă, când s-au impus în fața CSM-ului din Bacău cu 32-30.

Chiar dacă a avut în față o adversară care abia a ieșit din carantină, universitarii nu au reușit să se desprindă la mai mult de două goluri pe parcursul primei reprize, scorul pauzei, 16-14, fiind stabilit din Robert Furak, dintr-o aruncare de la 7 metri.

Mai mult, pe fondul reușitelor ex-universitarului Adi Tîrzioru, autor a nouă goluri, formația băcăuană a preluat conducerea pe tabelă în ultimele zece minute de joc, la 25-23.

CSU Suceava a stat însă mai bine din punct de vedere fizic pe final și s-a impus în cele din urmă cu 32-30.

CSU Suceava: Makaria, Grigoraș – Furak (8 goluri), Oancea (7), Balasz (5), Sadovyi (3), Kobzii (3), Loic (2), Mihalcea (1), Nalbantoglu (1), Câmpan (1), Dascălu (1), Tofănel, Olariu și Manjic. Antrenor: Adi Chiruț.

 

Echipa suceveană și-a adăugat alte trei puncte în clasament de pe urma meciului câștigat duminică, la “masa verde”, cu scorul de 10-0, în fața celor de la CSM Botoșani. Confruntată cu 15 cazuri de COVID-19, gruparea botoșăneană nu s-a putut prezenta la niciuna dintre cele șase etape ale turneului de la Sfântu Gheor­ghe.

 

Cu opt acumulate în primele nouă etape ale sezonului regulat, CSU Suceava ocupă în acest moment locul 11 în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEŢ)

secretarasite