Thursday , April 25 2024

CSU II Suceava începe returul cu un turneu pe teren propriu

CSM Ploiești, Politehnica Iași și CSE Sighișoara sunt formațiile pe care le vor întâlni handbaliștii pregătiți de Ioan Tcaciuc, în acest week-end, în Sala „Dumitru Bernicu” din Suceava

CSU II Suceava începe returul Diviziei A la handbal masculin cu un turneu pe teren propriu, programat în acest week-end în Sala „Dumitru Bernicu”, acolo unde trupa antrenată de Ioan Tcaciuc își va apăra supremația în Seria A cu trei meciuri în compania formațiilor CSM Ploiești, Politehnica Iași și CSE Sighișoara.

„Băieții s-au pregătit bine în ultima perioadă și abia așteaptă meciurile oficiale. Ne propunem să practicăm un joc modern, cu o apărare ermetică și cu contraatacuri în viteză pe faza a doua. Sper să ne reușească tot ceea ce am repetat la antrenamente, să etalăm un joc solid, prin care să putem câștiga toate cele trei meciuri”, a spus antrenorul Ioan Tcaciuc.

Gruparea suceveană va miza la acest turneu pe următorul lot de jucători: Radu Turturică, Eduard Duman, Ionuț Andreescu – George Mihalcea, Iulian Roșu, Cătălin Zarițchi, Robert Alupoaiei, Alexandru Reuț, Mihai Dascălu, Bogdan Cozorici, Daniel Stanciuc, Adrian Urda, Andrei Sora, Albert Vizitiu, Sorin Grigore, Alexandru Focșăneanu și Cristian Bejenariu. Antrenori: Ioan Tcaciuc și Vasile Boca.

Programul turneului de la Suceava:

Vineri:

ora 12.40: CSU Pitești – CSU Galați

ora 15.20: CSM Ploiești – CSU II Suceava

ora 18.00: CNE Sighișoara – Politehnica Iași

Sâmbătă:

ora 12.40: CSM Bacău – CSM Ploiești

ora 15.20: CSU Pitești – CNE Sighișoara

ora 18.00: CSU II Suceava – Politehnica Iași

Duminică:

ora 10.00: CNE Sighișoara – CSU II Suceava

ora 12.40: CSM Ploiești – CSU Galați

ora 15.20: Politehnica Iași – CSM Bacău

CSU Târgoviște nu va participa la acest turneu.

Conform protocolului impus de Ministerul Sănătății, din cauza pandemiei, meciurile se vor disputa fără spectatori, dar vor putea fi urmărite online în transmisie live pe www.frh.ro. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …