Friday , March 29 2024

CSU II Suceava are punctaj maxim după primul turneu al Diviziei A

Echipa antrenată de Ion Tcaciuc a câștigat toate cele trei meciuri disputate în weekendul trecut, la Turda: 25-24 cu CSM Ploiești, 41-27 cu Politehnica Iași și 44-18 cu CNE Sighișoara

CSU II Suceava are parte de un start perfect de sezon, obținând trei victorii în primele trei etape programate în această toamnă în cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Trupa antrenată de Ioan Tcaciuc a început turneul de la Turda cu un succes la limită, scor 25-24, repurtat vineri, în fața celor de la CSM Ploiești, la finalul unui meci decis de un gol marcat de Cozorici, în secundele de final.
secretarasite
Echipa suceveană a bifat a doua victorie în cursul zilei de sâmbătă, când a trecut de Politehnica Iași, cu scorul de 41-27, la sfârșitul unui joc în care, cu 9 goluri, Alupoaie a fost principalul marcator din tabăra micilor universitari.

CSU II Suceava și consolidat apoi poziția de lider al Seriei A, după ce a surclasat ieri, formația CNE Sighișoar, cu scorul de 44-18, la finalul unei partide fără istoric, în care Lupu a punctat de 12 ori în poarta mureșenilor.
secretarasite
Ioan Tcaciuc a mizat la turneul de la Turda pe următorul lot de jucători: Ionuț Andreescu, Radu Turturică, Ionuț Șoldan – George Mihalcea, Iulian Roșu, Andrei Sora, Adrian Urda, Cosmin Lupu, Albert Vizitiu, Cristi Bejinariu, Daniel Burac, Răzvan Ioan, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei, Adrian Hreceniuc și Antonio Pintilei.

Ultimele patru etape din turul Diviziei A la handbal masculin sunt programate la sfârșitul lunii ianuarie a anului viitor, tot cu formă de turneu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …