Friday , April 26 2024

CSU II Suceava a terminat sezonul pe primul loc

Tânăra echipa pregătită de Ioan Tcaciuc și-a păstrat fotoliul de lider al Seriei A datorită celor șase puncte cucerite la sfârșitul săptămânii trecute la turneul de la Galați

CSU II Suceava a terminat sezonul 2020/2021 pe primul loc în clasamentul Seriei A a Diviziei A la handbal masculin.

Echipa antrenată de Ioan Tcaciuc, a cărei medie de vârstă este de doar 19 ani, și-a păstrat fotoliul de lider grație celor șase puncte cucerite la turneul de la Galați, unde a bifat două victorii și o înfrângere: 51-19 cu CSM Bacău, 34-31 cu CSU Pitești, respectiv 25-29 cu CSU Galați.

„Îi felicit pe jucătorii noștri pentru modul în care au abordat acest campionat. Sper ca o parte dintre ei să facă pasul către prima echipă a clubului și către primul eșalon valoric. Nu a fost ușor pentru noi, o echipă atât de tânără, să ne luptăm cu grupări mult mai experimentate, dar băieții au dat însă dovadă de caracter, s-au pregătit bine și au arătat seriozitate. Mă bucur pentru reușita lor din acest sezon competițional și pentru faptul că Suceava a demonstrat din nou că este o mare resursă de talente”, a declarat antrenorul sucevean Ioan Tcaciuc.

CSU II Suceava a mizat la turneul de la Galați pe următorul lot de jucători: Eduard Duman, Ionuț Andreescu, Dragoș Padovei – George Mihalcea, Iulian Roșu, Cătălin Zarițchi, Robert Alupoaiei, Bogdan Cozorici, Daniel Stanciuc, Adrian Urda, Andrei Sora, Albert Vizitiu, Sorin Grigore și Cristian Bejenariu.

CSU II Suceava nu are drept de promovare în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …