Wednesday , April 24 2024

CSU II din Suceava s-a impus în deplasarea de la Focșani

Echipa pregătită de Vasile Boca s-a impus marți după-amiază, în fața gazdelor de la CSM II, cu scorul de 30-25, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Diviziei A la handbal masculin

CSU II din Suceava a reușit a treia victorie de la startul actualului sezon al Diviziei A la handbal masculin, după ce s-a impus marți după-amiază, pe terenul celor de la CSM II Focșani, cu scorul de 30-25, într-un meci contând pentru etapa a VI-a.

Condusă la pauză cu 12-15, echipa antrenată de Vasile Boca a restabilit egalitatea în minutul 47, iar pe fondul golurilor marcate de Daniel Stanciuc, creditat cu 12 reușite personale, s-a impus în final cu scorul de 30-25.

CSU II Suceava: Duman, Andreescu – Stanciuc (12 goluri), Armanu (6), Vizitiu (3), Niculaie (3), Focșăneanu (3), Radu (2), Moldoveanu (1), Padovei, Sîrghie, Hreceniuc, Urda și Grigore. Antrenor: Vasile Boca.

În ultima rundă din tur, CSU II din Suceava va primi mâine, de la ora 14.00, în sala Şcolii “Ion Creangă” din Obcini, vizita celor de la CSM II Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …