Friday , April 26 2024

CSU II din Suceava s-a impus clar în ultima deplasare din actualul sezon

Tinerii handbaliști antrenați de Vasile Boca au câștigat pe terenul celor de la CSM II Bacău, cu scorul de 46-31, într-un meci contând pentru etapa a IX-a din play-off-ul pentru tineret al Diviziei A

CSU II din Suceava a câștigat sâmbătă, pe terenul celor de la CSM II Bacău, cu scorul de 46-31, în ultima deplasare a echipei pregătită de Vasile Boca în play-off-ul pentru tineret al Diviziei A.

Tinerii handbaliști suceveni au dominat întâlnirea de la un capăt la altul, luând încă de la pauză un avans de patru goluri: 22-18.

CSU II din Suceava: Duman, Padovei, Andreescu, Sîrghie – Stanciuc (12 goluri), Zarițchi (7), Radu (5), Vizitiu (4), Hreceniuc (4), Niculaie (4), I. Roșu (3), Grigore (3), Focșăneanu (2), Drăgoi (2), Reuț și Stejar.

Clasament: 1. CSM II Vaslui 21p, 2. CSU II din Suceava 19p, 3. Politehnica Iași 15p, 4. CSM II Bacău 12p, 5. CSM II Focșani 7p, 6. HC Pietricica Neamț 6p.

În ultima etapă a sezonului, CSU II din Suceava va primi vineri, de la ora 13.00, în sala Şcolii “Ion Creangă” din Obcini, replica formației CSM II Focșani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: handbalmania.ro)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …