Tuesday , January 31 2023

CSU II din Suceava a pierdut în ultimele minute disputa cu CSU Galați

Echipa pregătită de Vasile Boca a cedat sâmbătă, în fața gălățenilor, cu scorul de 31-33 (17-15), într-un meci din cadrul etapei a X-a a Diviziei A la handbal masculin

CSU II din Suceava a suferit a patra înfrângere stagională în Divizia A la handbal masculin, după ce a pierdut sâmbătă, în sala Şcolii “Ion Creangă”, în fața celor de la CSU Galați, cu scorul de 31-33, într-un meci contând pentru etapa a X-a.

Cu doi jucători în zi de gol, Stanciuc și Zarițchi, tânara echipă antrenată de Vasile Boca a condus în prima repriză, a doua clasată în serie, cu 5-1 și 9-4, pentru ca la pauză să intre cu două reușite avans, 17-15.

Gruparea gălățeană a egalat în debutul reprizei secunde la 18-18 și cele două combatante au mers umăr la umăr până în ultimele cinci minute, când oaspeții s-au desprins decisiv, câștigând în final cu 33-31.

CSU II din Suceava: Duman, Padovei – Stanciuc (9 goluri), Zarițchi (6), Urdă (4), Radu (4), Petrea (3), Vizitiu (2), Focșăneanu (2), Grigore (1), Armanu, Hreceniuc, Loic, Niculaie și Drăgoi.

În urma acestui rezultat, trupa lui Vasile Boca a rămas pe locul 3 în clasamentul Seriei A, la nouă puncte în urma primelor clasate.

În următoarea etapă, CSU II din Suceava va evolua sâmbătă, pe terenul celor de la CSM II Vaslui.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fluier final în ediția de iarnă a Juniors Cup Suceava

Ultimul trofeu pus la bătaie de organizatori a rămas acasă, în vitrina gazdelor de la …