Wednesday , April 17 2024

CSU II din Suceava a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Diviziei A

In runda inaugurală, echipa antrenată de Vasile Boca a câștigat, pe terenul celor de la HC Pietricica Neamț, cu scorul de 38-25 (18-14)

CSU II din Suceava a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Diviziei A la handbal masculin.

Chiar dacă a aliniat o echipă cu o medie de vârstă de doar 17 ani, trupa condusă de Vasile Boca s-a impus marți după-amiază, pe terenul celor de la HC Pietricica Neamț, cu scorul de 38-25, în epilogul primei etape.

Condusă după primul sfert de oră cu 8-10, sucevenii a întors situația până la pauză și au intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri, scor 18-14.

Cu Stanciuc și Zarițchi în postura de principali marcatori, micii universitari s-au descătușat în repriza secundă, câștigând în final cu scorul de 38-25.

CSU II din Suceava: Eduard Duman, Ionuț Andreescu, Dragoș Podovei – Daniel Stanciuc (10 goluri), Cătălin Zarițchi (8 goluri), Ştefan Armanu (4 goluri), Adi Hrenciuc (4), Albert Vizitiu (3), Alexandru Focșăneanu (2), Sorin Grigore (2), Eric Moldoveanu (1), Adrian Urdă (1), Ianis Petrea (1), Bogdan Niculaie (1), Florin Drăgoi (1) și Codrin Radu.

Rezultatele primei etape:

CSM II Bacău – CSM II Focșani: 21-19

CSU Galați – CSM II Vaslui: 35-19

CSM Botoșani – Politehnica Iași: 31-18

HC Pietricica Neamț – CSU II din Suceava: 25-38

În runda viitoare, CSU II din Suceava va primi sâmbătă, de la ora 10.00, în Sala “Dumitru Bernicu”, vizita celor de la CSM Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …