Wednesday , April 24 2024

CSU din Suceava nu-și face planuri de puncte în meciul cu Potaissa

Cele două formații se întâlnesc joi, în Sala „Sepsi” din Sfântu Gheorghe, într-un meci din cadrul etapei a XX-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU  din Suceava nu-și face planuri de puncte în meciul pe care îl are programat joi, cu începere de la ora 10.30, în Sala „Sepsi” din Sfântu Gheorghe, în fața celor de la Potaissa Turda, în cadrul etapei a XX-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă de tradiție, cu jucători convocați la loturile naționale, care și-a propus să termine în acest sezon pe locul 2. Va trebui să jucăm, să scoatem ce-i mai bun din noi și să ne pregătim pentru următorul turneu, unde vom întâlni niște echipe mai accesibile, cu care ne batem pentru evitarea retrogradării”, a declarat antrenorul principal al universitarilor, Adrian Chiruț.

„Mergem la Sfântu Gheorghe cu gândul să practicăm un joc cât mai bun, în care băieții să-și dea drumul la motoare și să ne pregătim pentru următorul turneu” a adăugat antrenorul secund Iulian Andrei.

Formația suceveană va aborda meciul de joi cu Potaissa fără turcul Nalbantoglu, Olariu și Loic, toți trei fiiind accidentați.

Programul etapei a XX-a:

Potaissa Turda – CSU din Suceava

CSM Reșița – Minaur Baia Mare

CSM Vaslui – Dinamo București

CSM Botoșani – Politehnica Timișoara

CSM Bacău – Steaua București

HC Buzău – CSM Făgăraș

CSM Focșani – HC Dobrogea Sud

CSM București va sta în această rundă.

La finalul sezonului, ultimele trei clasate vor retrograda direct în Divizia A. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …