Sunday , January 29 2023

CSU din Suceava – Minaur Baia Mare se joacă în direct la PRO Arena

Cele două formații se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19.15, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un meci din cadrul primei etape a returului Ligii Naționale la handbal masculin

CSU din Suceava primește sâmbătă, de la ora 19.15, în direct la PRO Arena, replica formației Minaur Baia Mare, într-un meci din cadrul primei etape a returului Ligii Naționale la handbal masculin.

“Ultimul meci pe teren propriu din acest an are încărcătură emoțională înaltă pentru noi, urmând să primim vizita unei echipe de legendă a handbalului românesc. Chiar dacă am avut probleme mari cu accidentările în acest sezon, în fața propriilor suporteri am avut evoluții bune, pierzând un singur meci la Suceava, în fața campioanei Dinamo. Cu toate că suntem o echipă ciuntită, în condițiile în care ne-au dispărut nu mai puțin de patru oameni din linia de 9 metri, sunt sigur că jucătorii care vor intra pe teren își vor face datoria și vor pune umărul la obținerea unui rezultat bun pentru echipă”, a declarat antrenorul principal Petru Ghervan.
“E clar că băimărenii vor veni cu dorință mare de revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Noi însă suntem pregătiți de luptă și suntem deciși să dăm totul în teren pentru a obține un rezultat favorabil. Contăm, ca de fiecare dată când jucăm acasă, pe sprijinul fanilor noștri, și sperăm să ne bucurăm alături de ei la finalul partidei”, a adăugat coordonatorul Daniel Stanciuc.

CSU din Suceava nu va putea conta în meciul de mâine pe Balasz Botond, Alex Dascălu, Claudiu Lăzurcă și Pavel Loic, toți patru fiind accidentați.

Programul etapei a XIV-a:

Steaua București – CSM Vaslui

CSM Oradea – CSM București

Politehnica Timișoara – Potaissa Turda

CSM Odorhei – CSM Bacău

CSU din Suceava – Minaur Baia Mare

Dinamo București – HC Buzău

CSM Focșani – CSM Constanța

În meciul direct din turul campionatului, CSU din Suceava a câștigat în mod surprinzător la Baia Mare, cu scorul de 30-28. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSM Suceava a suferit o nouă înfrângere în Divizia A

Voleibaliștii suceveni au pierdut în minimum de seturi meciul disputat sâmbătă, în teren propriu, în …