Thursday , April 18 2024

CSU din Suceava joacă diseară pe terenul Potaissei Turda

Cele două formații se înfruntă, de la ora 17.00, în Sala “Gheorghe Barițiu”, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU din Suceava joacă în etapa a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculin în Ardeal, unde, astăzi, de la ora 17.00, va înfrunta Potaissa Turda.

“Mergem la Turda cu gândul la victorie. Venim după un meci bun cu Steaua, suntem și cu un jucător în plus după recuperarea lui Kbilashvili și sperăm să ne întoarcem cu ceva puncte în traistă. Turda nu a început prea bine campionatul, nu este pe poziția dorită în clasament și, probabil, și cei de acolo se gândesc doar la victorie în meciul cu noi”, a declarat antrenorul secund al CSU-ului, Iulian Andrei.

La rândul său, Adi Tîrzioru a dezvăluit punctele foarte ale ardelenilor. “Au o apărare foarte puternică, foarte masivă și o poartă foarte bună odată cu aducerea lui Mihai Popescu lângă George Selaru. Noi suntem însă o echipă care poate câștiga puncte cu orice adversar și mergem la Turda să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Tîrzioru.

Programul etapei a XI-a:

Steaua București – CSM Oradea

Potaissa Turda – CSU din Suceava

Dinamo București – CSM Constanța

CSM Odorhei – CSM București

CSM Focșani – Minaur Baia Mare

HC Buzău – CSM Bacău

Politehnica Timișoara – CSM Vaslui.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …