Friday , January 27 2023

CSU din Suceava încheie anul în Maramureș

Echipa antrenată de Petru Ghervan joacă diseară, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, în etapa a XV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

CSU din Suceava are programat la mijlocul acestei săptămâni ultimul meci din acest an în Liga Națională la handbal masculin, echipa antrenată de Petru Ghervan urmând să evolueze diseară, cu începere de la ora 18.00, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

După victoria de duminică, în fața Universității Cluj, handbaliștii suceveni speră acum să obțină un rezultat pozitiv și în Maramureș.

Misiunea jucătorilor pregătiți de Petru Ghervan nu va fi însă una deloc ușoară. Față de universitari, care sunt pe locul 11, maramureșenii ocupă poziția a 6-a în clasament.

Mai mult, adversara de astăzi a sucevenilor reprezintă România în optimile EHF European Cup.

Programul etapei a XV-a:

Steaua București – CSM Vaslui

Dinamo București – CSM Bacău

HC Buzău – HC Dobrogea Sud

Potaissa Turda – CSM Alexandria

Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj

CSM București – CSM Focșani.

Meciul direct din turul campionatul, disputat la începutul lunii septembrie, s-a încheiat cu victoria la limită a Minaurului, scor 26-25.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Finala feminină de la Australian Open: Rybakina – Sabalenka

Bielorusa Aryna Sabalenka (locul 5 WTA) s-a calificat pentru prima dată în finala unui Grand …