Saturday , April 20 2024

CSU din Suceava debutează astăzi în Cupa României

“Ne dorim un parcurs cât mai lung în competiție” a precizat antrenorul Petru Ghervan, înaintea meciului pe care formația suceveană îl dispută astăzi, de la ora 15.30, pe terenul divizionarei secunde CSU Galați

CSU din Suceava debutează la mijlocul acestei săptămâni în Cupa României la handbal masculin, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei urmând să evolueze în primul tur al competiției pe terenul celor de la CSU Galați, într-un meci programat astăzi, cu începere de la ora 15.30.

“Ne dorim un parcurs cât mai lung în Cupa României, o competiție în care vom oferi credit tinerilor. Îi ajută astfel de meciuri în compania unor adversari puternici. Avem două partide complicate în această săptămână, la Galați și Alexandria și vrem să le câștigăm pe amândoua”, a spus antrenorul Petru Ghervan.

CSU din Suceava ocupă în acest moment locul 10 în Liga Națională, în vreme ce CSM Galați este ultima în play-off-ul pentru promovare.

Programul meciurilor din primul tur al Cupei României:

CSU Târgu Jiu – CSM Bacău: 26-37

Unirea Sânnicolau – CSU Pitești: 34-36

CSM Vaslui – CSM Alexandria

CSM Reșita – CSM București

CSM Făgăraș – CSU Poli Timișoara

SCM Poli Timișoara – HC Buzău

CSU Galați – CSU din Suceava

HC Pietricica Neamț – Universitatea Cluj

CS Medgidia – Politehnica Iași

CSM Sighișoara – CSM Odorheiu Secuiesc

CSM Oradea – Steaua București

Dinamo București, Potaissa Turda, HC Dobrogea Sud, CSM Focșani și Minaur Baia Mare sunt calificate direct în faza optimilor de finală.

În cazul în care va trece de CSU Galați, formația suceveană va întâlni în optimi învingătoarea meciului dintre CS Medgidia și Politehnica Iași. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …