Friday , April 19 2024

CSU din Suceava are un program încărcat în această săptămână, cu patru meciuri în decurs de șase zile

CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani sunt adversarii pe care îi vor întâlni universitarii în cadrul turneului de la Cluj. „Mergem cu gânduri mari în Ardeal, unde vrem să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț

CSU din Suceava are un program încărcat în această săptămână, echipa antrenată de Adrian Chiruț fiind plecată la Cluj, unde, într-un interval de doar șase zile, are de disputat patru meciuri în Liga Națională.

Universitarii vor întâlni pe rând, de astăzi până duminică, formațiile CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani.

„Mergem cu gânduri mari la turneul din Ardeal, unde vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Contracandidata noastră la evitarea retrogradării, CSM Făgăraș, are la rândul ei niște meciuri ușoare, poate să adune puncte și de aceea trebuie să dăm totul pe teren pentru a ne păsta cel puțin locul 12 în clasament. Este greu să pregătești un turneu cu patru meciuri în șase zile, e greu să ne dozăm efortul, dar trebuie să o luăm treptat. Primul meci e cu Vaslui”, a declarat antrenorul Adi Chiruț.

La rândul său, Alexandru Popia este încrezător că universitarii pot scoate un număr rezonabil de puncte de pe urma turneului de la Cluj. „Mergem să luptăm în fiecare meci, să obținem cât mai multe puncte. Avem patru jocuri foarte grele, dar cred că putem scoate puncte, dacă vom arată ce am arătat în precedentele două etape, cu Focșani și cu Turda. Am pregătit acest turneu cât am putut de bine în ultimele zile și cred că o să fie ok. Botoșaniul ar trebui să fie cel mai accesibil adversar, ținând cont că nu a obținut nicio victorie, dar acela va fi și un meci al orgolilor”, a spus handbalistul sucevean.

În meciul de deschidere al turneului de la Cluj, CSU din Suceava va întâlni astăzi, de la ora 10.15, în Sala „Horia Demian”, formația CSM Vaslui.

Programul etapei a XXI-a:

CSU din Suceava – CSM Vaslui

Potaissa Turda – CSM Focșani

CSM Făgăraș – CSM Bacău

Steaua București – CSM Botoșani

Minaur Baia Mare – CSM București

Dinamo București – HC Buzău

Politehnica Timișoara – CSM Reșița

HC Dobrogea Sud va sta în această rundă.

La finalul sezonului, ultimele trei clasate vor retrograda direct în Divizia A. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …