Friday , March 29 2024

CSU din Suceava are un meci vital împotriva Universității Cluj

Aflate în zona locurilor retrogradabile, cele două formații se înfruntă duminică, de la ora 17.30, în Sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

CSU din Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu Universitatea Cluj, programat duminică seară, de la ora 17.30, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii Națională la handbal masculin.

Fără niciun punct câștigat în ultimele cinci runde, echipa antrenată de Petru Ghervan a ajuns pe loc de baraj, iar acum este obligată la victorie, mai ales că gruparea ardeleană este o contracandidată directă în lupta pentru evitarea retrogradării.

La meciul de duminică pot asista doar spectatorii vaccinați împotriva COVID-19, în limita a 30% din capacitatea Sălii “Dumitru Bernicu”.

Programul etapei a XIV-a:

HC Dobrogea Sud – CSM București

CSM Bacău – Steaua București

CSU din Suceava – Universitatea Cluj

CSM Alexandria – HC Buzău

CSM Vaslui – Potaissa Turda

CSM Focșani – Politehnica Timișoara

Minaur Baia Mare – Dinamo București.

În meciul direct din tur, CSU din Suceava a câștigat la Cluj, cu scorul de 37-28.

La finalul sezonul ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, în vreme ce ocupantele locurilor 11 și 12 vor evolua la barajul pentru menținerea în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …