Thursday , April 25 2024

CSU din Suceava are doar varianta victoriei în partida cu ultima clasată în Liga Națională

“Suntem în fața unei partide pe care nu avem voie să o pierdem”, a declarat antrenorul Iulian Andrei, înaintea meciului cu CSM Alexandria, programat duminică, de la ora 17.30, în Sala “Dumitru Bernicu” din Suceava

CSU din Suceava întâlnește duminică, de la ora 17.30, în Sala “Dumitru Bernicu”, formația CSM Alexandria, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Fără punct acumulat în ultimele trei runde, universitarii nu au decât varianta victoriei în confruntarea cu ultima clasată în campionat. “Suntem în fața unei partide pe care nu avem voie să o pierdem. Am făcut deja un pas greșit pe teren propriu, iar o înfrângere cu Alexandria ne-ar duce într-o zonă din care vom ieși cu greu. Băieții sunt conștienți de acest lucru și sperăm că totul va ieși cu bine duminică”, a declarat Iulian Andrei, antrenor cu portarii la echipa locală.

Ştefan Grigoraș consideră că o victorie în meciul cu CSM Alexandria ar aduce liniște în vestiarul sucevenilor înaintea pauzei de trei săptămâni care urmează în Liga Națională. “Întâlnim o echipă care nu a câștigat niciun punct în acest sezon, dar, chiar dacă e ultima în clasament, nu o subestimăm. Noi venim după trei înfrângeri consecutive, moralul nu este tocmai bun, dar, chiar dacă nu am câștigat puncte, jocul prestat ne dă speranțe. Vrem să avem liniște în pauza competițională de trei săptămâni care urmează”, a spus portarul CSU-ului.

“Ne respectăm adversarul, sigur va veni aici să câștige, dar vrem să bucurăm publicul sucevean cu o victorie, să putem ieși cu capul sus din sala la final”, a adăugat Pavel Loic.

Formația suceveană va aborda meciul de duminică în efectiv complet, în condițiile în care toți componenții lotului sunt vaccinați antiCovid-19,.

Programul etapei a VIII-a:

CSM Focșani – CSM Bacău: 34-29

Poli Timișoara – Dinamo București

CSU din Suceava – CSM Alexandria

HC Buzău – Potaissa Turda

HC Dobrogea Sud – CSM Vaslui

CSM București – Steaua București

Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …