Saturday , April 20 2024

CSU din Suceava a suferit a doua înfrângere stagională în Liga Națională

Echipa antrenată de Petru Ghervan a pierdut duminică seară, pe terenul Politehnicii Timișoara, cu scorul de 28-33, într-un meci din cadrul etapei a III-a

CSU din Suceava a suferit a doua înfrângere stagională în Liga Națională la handbal masculin, după ce a pierdut duminică seară, pe terenul celor de Politehnica Timișoara, cu scorul de 28-33, într-un joc din cadrul etapei a III-a.

Cu veteranul Marius Sadoveac în mare formă, gruparea timișoreană s-a desprins la cinci goluri în minutul 21 și a intrat la pauză cu un avantaj de 17-13.

Alin Roșu i-a apropiat pe universitari la un singur gol în minutul 38, la scorul de 21-20, dar finalul a aparținut bănățenilor, care au închis tabela la 33-28, bifând prima victorie în campionat.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru (7 goluri), Roșu (5), Juverdianu (3), Lupu (3), Kbilishvili (3), Furak (2), Balazs (2), Dascălu (2), Ştefan (1), Vizitiu, Szasz, Bologa, Stanciuc și Anton. Antrenori: Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

Rezultatele etapei a III-a:

Minaur Baia Mare – CSM Bacău: 30-28

Steaua București – CSM Alexandria: 34-26

Dinamo București – HC Vaslui: 37-36

CSM București – Universitatea Cluj: 36-27

HC Buzău – CSM Focșani: 27-31

Poli Timișoara – CSU din Suceava: 33-28

Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud (vineri)

În runda viitoare, CSU din Suceava va primi duminică, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, vizita celor de la CSM Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …