Tuesday , April 16 2024

CSU din Suceava a reușit prima victorie pe teren propriu de la startul noul sezon

Echipa antrenată de Petru Ghervan s-a impus, cu scorul de 34-25, în meciul disputat vineri seară în fața Politehnicii Timișoara

CSU din Suceava a reușit prima victorie pe teren propriu de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce s-a impus vineri seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața Politehnicii Timișoara, cu scorul de 34-25 (18-15), într-un meci contând pentru etapa a IV-a.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Lazurcă (8 goluri), Stanciuc (6), Gavriloaia (5), Tîrzioru (3), Csog (3), Kbilashivili (3), Dascălu (2), Ştefan (1), Zarițchi (1), Loic (1), Bologa (1), Szasz, Lupu și Urdă. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

“Aveam nevoie de această victorie și ne bucurăm că am obținut rezultatul pe care ni-l doream. Iar satisfacția este cu atât mai mare cu cât succesul a venit în urma unei prestații bune. Handbaliștii noștri au arătat poftă de joc, s-au descurcat excelent atât în atac, cât și în apărare, precum și pe faza a doua. În plus, Darius Makaria a fost de netrecut în poartă. Acum trebuie să ne liniștim, să analizăm ce am făcut bine și să corectăm acolo unde au mai fost erori. Vrem să continuăm pe aceeași linie și mergem la victorie, în etapa viitoare, la Vaslui”, a declarat antrenorul secund al universitarilor, Bogdan Şoldănescu.

Rezultatele etapei a IV-a:

CSM Odorhei – Dinamo București: 28-43

CSM București – CSM Vaslui: 33-29

CSU din Suceava – Politehnica Timișoara: 34-25

Minaur Baia Mare – CSM Constanța: 24-23

CSM Oradea – CSM Bacău: 26-29

CSM Focșani – HC Buzău (aseară)

Steaua București – Potaissa Turda (astăzi)

În runda viitoare, formația suceveană va evolua sâmbătă pe terenul celor de la CSM Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …