Thursday , April 25 2024

CSU din Suceava a reușit a treia victorie în Liga Națională

Handbaliștii suceveni s-au impus, cu scorul de 29-27 (15-13), în meciul disputat duminică seară, în Sala “Dumitru”, în fața celor de la CSM Alexandria

CSU din Suceava a obținut a treia victorie în actualul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce s-a impus duminică seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Alexandria, cu scorul de 29-27, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a.

Cu Adrian Tîrzioru în postura de principal marcator, interul sucevean punctând de 10 ori în poarta oaspeților, CSU a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 15-13.

Gruparea teleormăneană, care l-a avut pe angolezul Hebo în zi bună, a întors situația în repriza secundă, iar în minutul 47 conducea cu 22-21.

La acest scor, trupa antrenată de Petru Ghervan a înscris de cinci ori consecutive, luând un avans suficient încât să se impună în final cu 29-27.

CSU Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru (10 goluri) Anton (6), Kbilashvili (5), Roșu (2), Bologa (2), Kutahya (2), Furak (1), Ştefan (1), Szsaz, Loic, Stanciuc și Dascălu. Antrenor principal: Petru Ghervan.

Rezultatele etapei a VIII-a:

CSM Focșani – CSM Bacău: 34-29

Poli Timișoara – Dinamo București: 29-33

CSU din Suceava – CSM Alexandria: 29-27

HC Buzău – Potaissa Turda: 31-35

HC Dobrogea Sud – CSM Vaslui: 31-24

CSM București – Steaua București (aseară)

Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare (mâine).

Liga Națională va lua o pauză competițională de două săptămâni, următoarea etapă fiind programată pe 11 noiembrie, atunci când CSU din Suceava se va deplasa la Turda. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …