Wednesday , November 30 2022

CSU din Suceava a reușit a treia victorie în Liga Națională

Handbaliștii suceveni s-au impus, cu scorul de 29-27 (15-13), în meciul disputat duminică seară, în Sala “Dumitru”, în fața celor de la CSM Alexandria

CSU din Suceava a obținut a treia victorie în actualul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce s-a impus duminică seară, în Sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Alexandria, cu scorul de 29-27, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a.

Cu Adrian Tîrzioru în postura de principal marcator, interul sucevean punctând de 10 ori în poarta oaspeților, CSU a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, scor 15-13.

Gruparea teleormăneană, care l-a avut pe angolezul Hebo în zi bună, a întors situația în repriza secundă, iar în minutul 47 conducea cu 22-21.

La acest scor, trupa antrenată de Petru Ghervan a înscris de cinci ori consecutive, luând un avans suficient încât să se impună în final cu 29-27.

CSU Suceava: Grigoraș, Makaria – Tîrzioru (10 goluri) Anton (6), Kbilashvili (5), Roșu (2), Bologa (2), Kutahya (2), Furak (1), Ştefan (1), Szsaz, Loic, Stanciuc și Dascălu. Antrenor principal: Petru Ghervan.

Rezultatele etapei a VIII-a:

CSM Focșani – CSM Bacău: 34-29

Poli Timișoara – Dinamo București: 29-33

CSU din Suceava – CSM Alexandria: 29-27

HC Buzău – Potaissa Turda: 31-35

HC Dobrogea Sud – CSM Vaslui: 31-24

CSM București – Steaua București (aseară)

Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare (mâine).

Liga Națională va lua o pauză competițională de două săptămâni, următoarea etapă fiind programată pe 11 noiembrie, atunci când CSU din Suceava se va deplasa la Turda. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU II din Suceava se menține pe primul loc în Divizia A

Tinerii handbaliști pregătiți de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au bifat a noua victorie în …