Friday , March 29 2024

CSU din Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la Turda

Echipa antrenată de Petru Ghervan a cedat miercuri seară, în fața gazdelor de la Potaissa, cu scorul de 26-31 (11-14), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU din Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere, suferită miercuri seară, în deplasare, în fața Potaissei Turda, într-un joc din cadrul etapei a IX-a.

Echipa antrenată a condus în primele minute cu 5-3 și 10-9, însă gruparea ardeleană a întors scorul până la pauză, revenind la vestiare cu un avantaj de trei goluri, 14-11.

Juverdianu i-a apropiat pe universitari la 19-18, dar experiența gazdelor și-a spus cuvând în ultimul sfert de oră, Potaissa câștigând în final jocul la cinci goluri, scor 31-26.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Stanciuc (4 goluri), Furak (4), Dascălu (4), Tîrzioru (3), Roșu (3), Kutahya (3), Szazs (2), Ştefan (1), Urdă (1), Juverdianu (1), Loic, Lupu și Bologa. Antrenor: Petru Ghervan.

Rezultatele etapei a IX-a:

Dinamo București – CSM București: 29-25

Potaissa Turda – CSU din Suceava: 31-26

CSM Bacău – Universitatea Cluj: 29-26

Steaua București – HC Buzău (aseară)

CSM Alexandria – HC Dobrogea Sud (aseară)

Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara (aseară)

CSM Vaslui – CSM Focșani (aseară).

În runda următoare, CSU din Suceava a primi duminică, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu”, replica unei alte formații cu pretenții la locurile de cupe europene, HC Dobrogea Sud Constanța. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Marius ROMILĂ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …