Friday , April 26 2024

CSU din Suceava a pierdut la ultima fază meciul cu HC Buzău

CSU din Suceava a suferit prima înfrângere în cinci meciuri disputate în acest an în Liga Națională la handbal masculin, după ce a pierdut duminică seară, pe teren propriu, în fața celor de la HC Buzău, cu scorul de 28-29, în cadrul etapei a XX-a a sezonului.

Brigada vasluiană Hagiu / Gheorghiu și-a pus publicul sucevean în cap încă din primele minute, iar pe fondul unor decizii controversate ale arbitrilor și a intervențiilor portarului iranian Babasafari, gruparea buzoiană a intrat la pauză în avantaj, scor 13-11.

Stanciuc a marcat de cinci ori într-un debut de repriză secundă în care universitarii au alergat după o egalare pe care au obținut-o în minutul 46, la 21-21.

Oaspeții au plecat însă cu toate cele trei puncte de la Suceava, într-un cor de huiduieli, grație unui gol înscris de muntenegreanul Glenzda, cu două secunde rămase de joc, pentru scorul final de 28-29.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Stanciuc (7 goluri), Lăzurcă (5), Botond (5), Kbilashvili (4), Tîrzioru (3), Loic (2), Furak (1), Bologa (1), Szasz, Ștefan și Urdă. (D.C.)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …