Friday , April 26 2024

CSU din Suceava a înregistrat o remiză și o înfrângere în dubla amicală cu CSM Vaslui

25-25 și 23-25 sunt rezultatele înregistrate de universitarii în cele două meciuri de verificare disputate la sfârșitul săptămânii trecute

CSU din Suceava a înregistrat o remiză și o înfrângere în cele două meciuri amicale disputate la sfârșitul săptămânii trecute pe terenul grupării CSM Vaslui.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu a remizat vineri seară, scor 25-25, iar sâmbătă, în cel de-al doilea joc, a cedat în fața gazdelor cu 23-25.

Universitarii au mizat în dubla amicală de la Vaslui pe următorii jucători: Darius Makaria, Ştefan Grigoraș, Eduard Duman, Ionuț Andreescu – Alin Roșu, Alex Juverdianu, George Mihalcea, Leonard Ştefan, Szasz Elod, Cristi Bejinariu, Balasz Botond, Daniel Stanciuc, Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alex Dascălu, Valentin Anton, Nemanja Vukovic, Robert Furak și Cosmin Lupu.

Alexandru Bologa, georgianul Irakli Kbilashvili și turcul Cemal Katahya au fost menajați din cauza unor accidentări.

Până la startul campionatului, universitarii vor mai participa la Cupa Municipiului Vaslui, acolo unde, pe lângă echipa gazdă, și-au mai anunțat prezența HC Buzău și CSM Focșani, după care va disputa o ultimă dublă amicală pe terenul Potaissei Turda.

Formația suceveană va debuta în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor la handbal masculin pe data de 29 august, cu un meci pe terenul nou-promovatei Universitatea Cluj. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …