Tuesday , January 31 2023

CSU din Suceava a încheiat turul cu o înfrângere pe terenul campioanei Dinamo

Echipa antrenată de Petru Ghervan a cedat sâmbătă, în fieful liderului Ligii Naționale, cu scorul de 24-31 (12-14). Universitarii sunt pe locul 11 la jumătatea campionatului.

CSU din Suceava a încheiat turul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere, suferită sâmbătă, scor 24-31, în fieful campioanei en-titre Dinamo.

În ciuda diferenței de șapte goluri de pe tabelă, echipa antrenată de Petru Ghervan nu a făcut act de prezență în Capitală. Universitarii s-au menținut mai bine o repriză în coasta bucureștenilor, iar în minutul 33 chiar au egalat la 14-14. Dinamo a trecut apoi la conducerea scorului, iar pe fondul numeroaselor schimbări efectuate de formația suceveană s-a impus în final cu 31-24.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Kbilashvili (6 goluri), Roșu (5), Kutahya (3), Tîrzioru (2), Ştefan (2), Urdă (2), Szasz (1), Loic (1), Lupu (1), Dascălu (1), Vizitiu, Bologa, Stanciuc și Zarițchi, ultimul fiind la meciul său de debut în Liga Națională.

În urma acestei înfrângeri, a zecea de la startul sezonului, CSU din Suceava a rămas pe locul 11 în clasament, ce duce la barajul de menținere în prima ligă.

În runda viitoare, formația suceveană va primi la sfârșitul acestei săptămâni vizita Universității Cluj. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fluier final în ediția de iarnă a Juniors Cup Suceava

Ultimul trofeu pus la bătaie de organizatori a rămas acasă, în vitrina gazdelor de la …