Thursday , April 25 2024

CSU din Suceava a încheiat anul cu o înfrângere pe terenul campioanei Dinamo

Universitarii au pierdut duminică, în Capitală, cu scorul de 31-42, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii Naționale la handbal masculin

CSU din Suceava a încheiat anul competițional cu o înfrângere, scor 31-42, suferită duminică, pe terenul campioanei en-titre Dinamo București, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa antrenată de Petru Ghervan a început curajos partida din Capitală, a condus cu 9-7 în minutul 12, însă gazdele au revenit pe finalul primei reprize, intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri, scor 22-19.

Cu ucraineanul Akimenko în postura de principal marcator, gruparea dinamovistă s-a detașat pe tabelă în repriza secundă, bifând a 15-a victorie în campionat din tot atâtea posibile după 42-31 la fluierul final.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu, Padovei – Gavriloaia (9 goluri), Tîrzioru (5), Kbilashvili (5) Vencel (3), Ştefan (2), Zarițchi (2), Lupu (2), Radu (1), Vizitiu (1), Bologa (1), Bruj, Focșăneanu și Urdă.

Rezultatele etapei a XV-a:

HC Buzău – Politehnica Timișoara: 27-29

CSM București – Minaur Baia Mare: 27-29

CSM Vaslui – CSM Oradea: 25-24

Potaissa Turda – CSM Odorhei: 33-30

CSM Bacău – CSM Focșani: 25-26

Dinamo București – CSU II din Suceava: 42-31

CSM Constanța – Steaua București (aseară).

CSU din Suceava va relua campionatul la începutul lunii februarie a anului viitor cu un meci pe teren propriu în compania celor de la CSM București.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …