Sunday , January 29 2023

CSU din Suceava a cedat la limită în fieful Stelei

Echipa antrenată de Petru Ghervan a pierdut vineri seară, în fața bucureștenilor, cu scorul de 25-26 (13-12), într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

CSU din Suceava a pierdut vineri seară, în sala din Chiajna, în fața celor de la Steaua București, la diferență de un singur gol, scor 25-26, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Cu portarul Darius Makaria în formă și cu interul Adi Tîrzioru în rol de puncher, echipa antrenată de Petru Ghervan  a condus la două goluri la jumătatea primei reprize și a intrat la pauză în avantaj, scor 13-12.

Formația bucureșteană a egalat însă situația de pe tabelă la 17-17, s-a desprins la 22-19 în minutul 50, pentru ca în final să câștige cu 26-25.

CSU din Suceava: Makaria, Duman, Grigoraș – Tîrzioru (8 goluri), Roșu (4), Stanciuc (3), Ştefan (3), Dascălu (2), Lupu (2), Bologa (1), Kbilashvili (1), Kutahya (1), Balazs, Vizitiu, Urdă și Juverdianu. Antrenor: Petru Ghervan.

În rundă următoare, penultima din tur, CSU din Suceava va primi miercuri vizita celor de la CSM Focșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Căpitanul echipei de futsal de la Fălticeni a debutat la naționala U19 a României

 Alexandru Pintilie a evoluat în cele două meciuri amicale disputate de România U19 în compania …