Sunday , October 2 2022

CSU din Suceava a câștigat ambele meciuri disputate la Memorialul “Lascăr Pană”

In cadrul turneului de la Baia Mare, universitarii au învins formațiile Potaissa Turda (33-28) și CSM Odorheiu Secuiesc (34-31)

CSU din Suceava a câștigat ambele meciuri de pregătire disputate la finalul săptămânii trecute în cadrul Memorialului “Lascăr Pană” de la Baia Mare.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a produs surpriza primei zile a turneului, după ce a învins, vineri, Potaissa Turda, cu scorul de 33-28 (18-16).

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Dascălu (5 goluri), Kbilashvili (4), Csog (4), Roșu (3), Gavriloaia (3), Urdă (3), Szasz (2), Tîrzioru (2), Lăzurcă (2), Ştefan (2), Vizitiu (1), Loic (1), Bologa (1) și Lupu.

Gruparea suceveană și-a trecut în cont o nouă victorie sâmbătă, când a dispus de nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 34-31 (15-14).

CSU din Suceava: Makaria (1), Simulescu – Lupu (6 goluri), Csog (5), Lăzurcă (4), Ştefan (4), Gavriloaia (3), Dascălu (3), I. Roșu (2), Loic (2), Urdă (2), Szasz (1), Kbilashvili (1), Tîrzioru, Bologa și Vizitiu.

în continuarea programului de pregătire, gruparea suceveană va mai disputa două “duble” amicale cu CSM Bacău (12 și 13 august) și CSM Focșani (20 și 26 august).

CSU din Suceava va debuta în noua ediție a Ligii Naționale la handbal masculin pe data de 31 august, cu un meci pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …