Wednesday , April 24 2024

CSS3 Suceava a cucerit titlul naţional cu ştafeta feminină

Inot - Suceava - Stafeta

Cvartetul format din Diana Lissov, Andreea Druţă, Alexandra Ilieş şi Ruxandra Savina a cucerit medalia de aur în proba de 4 x 100 de metri mixt din cadrul Campionatelor Naţionale de nataţie pentru juniori II. La masculin, performerul delegaţiei sucevene a fost Teodor Marchitan, acesta bifând nu mai puţin de cinci prezenţe pe podium 

 
Inotătorii de la CSS3 Suceava s-au întors cu opt medalii de la Campionatele Naţionale de nataţie rezervate juniorilor II, competiţie care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti.
Performera delegaţiei condusă de antrenorul Cezar Moscaliuc a fost ştafeta feminină, cvartetul format din Diana Lissov, Andreea Druţă, Alexandra Ilieş şi Ruxandra Savina reuşind să cucerească aurul naţional în proba de 4 x 100 de metri mixt şi argintul în proba de 4 x 100 de metri liber.
Mai prejos nu s-au lăsat nici băieţii, la masculin vioara întâi fiind Teodor Marchitan, cel care a bifat nu mai puţin de patru prezenţe pe podiumul de premiere, de două ori pe locul secund, în probele de 50 şi 200 de metri bras, şi de alte două ori pe locul al treilea, în probele de 50 de metri fluturi şi 100 de metri bras.
Celelalte două medalii, cele de bronz, au fost aduse în vitrina clubului CSS3 Suceava de Diana Lissov, ocupantă a locului trei în proba de 200 de metri bras, şi ştafeta masculină formată din Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor şi Ionuţ Onesim, care a prins ultima treaptă a podiumului în proba de 4 x 100 de metri liber.
In alte şase rânduri, sportivii suceveni au ratat la mustaţă o medalie, ocupând locul IV prin Diana Lissov (50 şi 100 de metri bras), Andreea Druţă (200 de metri fluture şi 400 de metri mixt), Mircea Nistor (50 de metri bras), Alexandra Ilieş (100 de metri spate) şi ştafeta masculină (4 x 100 de metri mixt). De asemenea, Claudiu Timofte a ocupat locul V în probele de 50, 100, 400 şi 800 de metri liber. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …