Tuesday , April 23 2024

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a debutat cu o înfrângere în Liga Elitelor

Echipa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă a fost învinsă, cu scorul de 6-10 (4-3), în meciul disputat, la Suceava, în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a debutat cu o înfrângere în Liga Elitelor la futsal pentru juniorii U19, echipa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă fiind învinsă, cu scorul de 6-10 (4-3), în meciul disputat duminica trecută, în Sala “Dumitru Bernicu” din Suceava, în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc.

Gruparea fălticeneană a punctat pe tabela de marcaj prin Sebastian Mîrzan (2 goluri), Sebastian Simiraș (2 goluri), Ionuț Botan și Alexandru Pintilie.

“După o primă repriză aproape perfectă, am cedat în fața unui adversar mult mai experimentat. Deși ne-am apărat bine și am jucat foarte bine unele faze pe contraatac, unele greșeli nepermise la acest nivel ne-au costat. Fără să căutăm scuze, trebuie să menționăm arbitrajul catastrofal al unor <<arbitri>> care își au locul în orice loc numai nu într-o sală de sport la un joc de futsal”, au transmis oficialii fălticeneni la finalul partidei.

CSŞ “Nicu Gane”: Ilincăi, Al. Bîgu, Vornicu, An. Pintilie, Moldovan, Dănilă, Pavăl, Mîrzan, Simiraș, Al. Pintilie, Cojocariu, Botan și Prisecariu.

Până la vacanța de iarnă, formația suceveană mai are de jucat, în perioada 11-13 decembrie, în cadrul optimilor Cupei României. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …