Sunday , September 25 2022

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a ajuns până în semifinalele Cupei României la futsal

Juniorii pregătiți de Marcel Irimie au trecut în sferturi de arădenii de la Şoimii Şimand, dar au pierdut apoi în semifinale în fața gazdelor de la FK Odorheiu Secuiesc

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a ajuns până în semifinalele turneului final al Cupei României la futsal pentru juniorii U19, competiție care a avut loc zilele trecute la Odorheiu Secuiesc.

Echipa antrenată de Marcel Irimie a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 5-2 (3-2), de arădenii de la Şoimii Şimand, dar a pierdut în semifinale, cu scorul de 3-6 (0-3), în fața formației gazdă FK Odorheiu Secuiesc.

Gruparea fălticeneană a mizat la acest turneu pe următorul lot de jucători: Ilincăi, Vornicu, Moldovan, Pintilie, Simiraș, Boțan, Mîrzan, Dănilă, Paval, Cojocaru, Bîgu și Popa. Antrenori: Marcel Irimie, Adrian Dănilă, Andrei Pintilei. Antrenor cu portarii: Cristian Tărăbuță.

„Calificarea între primele patru echipe ale României reprezintă rezultatul muncii din ultimii ani. Chiar dacă au fost multe decepții, puncte pierdute nedrept la unele comisii <<imparțiale>>, vorbe de ocară aruncate de unii <<cunoscători>>, acești sportivi au reușit să treacă peste toate și au ajuns în elita futsalului românesc. Chiar dacă au pierdut în semifinale, acești sportivi merită să fie apreciați și efortul lor este demn de salutat”, a spus antrenorul Marcel Irimie.

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni se va întoarce la Odorheiu Secuiesc peste o lună, pentru un meci din etapa a VII-a din Liga Elitelor U19. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Roger Federer – retragere cu o înfrângere, lacrimi de fericire și aplauze îndelungate

Roger Federer s-a retras vineri din tenis cu un val de lacrimi de fericire, pe …