Friday , March 29 2024

CSMU Suceava primeste vizita vecinilor de la VCM Piatra Neamt

N meciul dintre cele doua echipe moldave este programat cu incepere de la orele 13.00, `n sala LPS si conteaza pentru etapa a IV-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin n “vom `nt=lni o forma]ie cu state vechi `n primul e[alon valoric [i va extrem de dificil s\ ne impunem”, a spus antrenorul Victor Pancu

Echipa local\ de volei CSMU Suceava revine ast\zi `n fa]a propriilor suporteri, dup\ o pauz\ de trei s\pt=m=ni `n care a evoluat doar `n deplasare. Trupa preg\tit\ de Victor Pancu, prime[te, cu `ncepere de la orele 13.00, `n sala Liceului cu Program Sportiv, vizita grup\rii vecine VCM Piatra Neam], `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a IV-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.
De[i forma]ia sucevean\ se afl\ cu moralul la p\m=nt dup\ e[ecul ustur\tor suferit `n etapa trecut\, pe terenul celor de la Dinamo Bucure[ti, antrenorul Victor Pancu spera ca elevii s\i s\ poat\ oferi o replic\ bun\ grup\rii nem]ene, chiar dac\ oaspe]ii de ast\zi au o vast\ experien]\ la nivelul primului e[alon.
“Vom încerca s\ facem fa]\ unei echipe din Piatra Neam] [i s\ elimin\m pe cât posibil gre[elile de servici [i de preluare pe care le-am comis `n ultimele meciuri. Juc\torii no[trii sunt con[tien]i c\ `n fiecare etap\ joac\ cu c=te o echip\ mai valoroas\, mai motivat\ [i mai experimentat\, motiv pentru care trebuie s\ se autodep\[easc\ pentru a se ridica la nivelul adversarului. {i `n aceast\ rund\ vom `nt=lni o forma]ie cu state vechi `n primul e[alon valoric [i va extrem de dificil s\ ne impunem”, a spus tehnicianul Victor Pancu, care se confrunt\ `n perspectiva jocului de ast\zi cu o singur\ problem\ `n cadrul lotului de juc\tori, Sebastian Ursachi fiind incert din pricina unei accident\ri suferite la antrenamentele de s\pt\m=na trecut\.
Meciul cu VCM Piatra Neam] ar putea fi totodat\ [i ultimul disputat de echipa sucevean\ `n sala LPS, trupa preg\tita de Victor Pancu urm=nd s\ revin\ `n cel mai scurt timp la sala “Unirea”, a c\rei modernizare este pe sf=r[ite. (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a IV-a:

Steaua Bucure[ti – CSMU Craiova
Unirea Dej – CSM Bucure[ti
CSMU Suceava – VCM Piatra Neam] Dinamo Bucure[ti – Universitatea Cluj
{tiinta Baia Mare – Tomis Constan]a
Torpi T=rgu Mure[ – Remat Zal\u

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …