Thursday , April 25 2024

CSMU Suceava debuteaza in Cupa Romaniei

N `n primul tur, voleibali[tii suceveni vor evolua `n aceast\ sear\, cu `ncepere de la orele 18.00, pe terenul forma]iei {tiinta Baia Mare

Echipa local\ de volei evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 18.00, pe terenul forma]iei {tiin]a Baia Mare, `ntr-un meci cont=nt pentru primul tur al Cupei Rom=niei.
~nvins\ f\r\ drept de apel `n primele dou\ jocuri oficiale disputate `n actualul sezon, trupa preg\tit\ de Victor Pancu nu `[i pune mari speran]e `ntr-o victorie `n Maramure[, principalul obiectiv al antrenorului sucevean pentru partida de ast\zi fiind reprezentat de acomodarea elevilor s\i cu aerul tare al meciurilor de `nalt nivel.
~n aceste condi]ii, cu o singur\ incertitudine `n cadrul lotului, Adrian Giurc\ fiind re]inut acas\ de unele probleme personale, CSMU Suceava ar putea ataca meciul de la Baia Mare cu o formul\ de joc `n care se vor reg\si mai mul]i juniori, aspect recunoscut [i de tehnicianul Victor Pancu.
De partea cealalt\, gazdele abordeaz\ `nt=lnirea de ast\zi cu un moral excelent, dup\ ce `n ultimul meci de campionat s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 3-0, `n fa]a celor de la CSMU Craiova.
~ni]ial meciul dintre {tiin]a Baia Mare [i CSMU Suceava ar fi trebuit s\ fie transmis `n direct de Digi Sport, postul care de]ine drepturile de televizare pentru competi]iile de volei renun]=nd `ns\ la aceast\ idee `n cursul zilei de ieri, se arat\ `n grila de programe postat\ pe siteul digisport.ro.

N Programul primului tur al Cupei Rom=niei:

CSMU Craiova – Universitatea Cluj
Torpi T=rgu Mure[ – VCM Piatra Neam] {tiin]a Baia Mare – CSMU Suceava
CSM Bucure[ti – Steaua Bucure[ti

~n eventualitatea `n care reu[e[te s\ elimine pe {tiin]a Baia Mare, trupa preg\tit\ de Victor Pancu ar trebui s\ `nt=lneasc\, `n sferturile de final\ ale Cupei Rom=niei, forma]a Dinamo Bucure[ti. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …