Saturday , April 20 2024

CSMU Suceava a pierdut duelul nou-promovatelor cu CSM Bucuresti

N echipa pregatit\ de Victor Pancu a cedat cu scorul de 0-3 (18-25, 24-26, 18-25) `n fa]a grup\rii din capitala, intr-un meci disputat `n sala LPS [i care a contat pentru etapa a II-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin

CSMU Suceava a `nregistrat s=mb\t\ a doua `nfrangere consecutiv\ de la startul noului sezon, dupa ce a cedat cu scorul de 0-3, `n fata celor de la CSM Bucure[ti, `n duelul nou-promovatelor `n Divizia A1 la volei masculin.
Aflat\ la primul meci `n fa]a propriilor suporteri de la revenirea pe prima scen\, echipa antrenat\ de Victor Pancu a `nceput anevoios jocul din sala LPS, oaspe]ii lu=nd un avans de patru puncte dup\ primele schimburi de mingi, scor 5-1. Beneficind de un plus de experien]a, bucure[tenii s-au distan]at treptat la noua puncte, scor 20-11, pentru ca `n final s\-[i ajudece setul cu scorul de 25-18.
Scenariul s-a repetat `n setul secund, unul `n care CSM Bucure[ti s-a distantat destul de repede la patru puncte pe tabela de marcaj, scor 4-8. Incuraja]i de o galerie format\ ad-hoc, voleibali[tii suceveni au revenit `n joc, reu[ind s\ restabileasc\ egalitatea la 8-8, dup\ un punct semnat de Sasu. De[i la un moment dat a luat un avans de dou\ lungimi, scor 19-17, trupa lui Victor Pancu a pierdut `n cele din urm\ [i cel de-al doilea set `n prelungiri, scor 24-26.
Cu moralul la pam=nt dup\ [ansa irosit\ `n setul doi, echipa sucevean\ a men]inut ritmul `n ultima parte doar p=n\ la scorul de 7-7, Din acel moment, bucure[tenii au pus st\p=nire pe meci, iar pe fondul numeroaselor servicii ratate de gazdele [i-au adjudecat si cel de-al treilea set cu scorul de 25-18, `nchiz=nd partida la 3-0.
CSMU Suceava: Sasu, Hu]uleac, Olteanu, Ursachi, Giurc\, Pietraru, Or\[anu, Bocancea. Antrenor: Victor Pancu.
CSM Bucure[ti: Bobeanu, Sin]ov, Stelmah, Ionu], Pruni[oar\, Baciu, Tukov, Stoica. Antrenor: Iulian Cioculescu.
La finalul partidei, antrenorul Victor Pancu a pus `nfr=ngerea cu CSM Bucure[ti pe seama lipsei de experien]\ a voleibali[tilor suceveni, aspect care a ie[it `n eviden]a mai ales `n setul secund, pe care oaspe]ii l-au c=[tigat dup\ ce au remontat un handicap de dou\ puncte. “Am avut setul doi `n m=na, dar acolo s-a v\zut lipsa de experien]\ a juc\torilor no[tri, care la acest nivel e foarte important\ [i poate face de multe ori diferen]a”, a spus antrenorul Victor Pancu.
La r=ndul s\u, Lucian Hu]uleac a declarat c\ valoarea bucure[tenii [i-a spus `n cele din urm\ cuv=ntul, chiar dac\ sucevenii s-au sim]it `n unele momente dezavantaja]i de maniera de arbitraj. “Valoarea [i-a spus cuvântul în acest joc. Am avut [ansa s\ câ[tig\m al doilea set, dar lipsa experien]ei [i decizile arbitrilor ne-au înpiedicat s\ realiz\m acest lucru. Pân\ la urm\ o victorie meritat\ pentru oaspeti, ]inând cont de lotul pe care îl au”, a conchis Hu]uleac. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …