Saturday , June 22 2024

CSM Suceava și RC Gura Humorului au pierdut meciurile disputate în ultima etapă a turului

Sucevenii au cedat pe terenul Unirea, scor 20-36, în fața celor de la RC Bârlad, în timp ce humorenii au fost învinși acasă, de CSM Constanța, cu 19-36

CSM Suceava și RC Gura Humorului au pierdut la scoruri asemănătoare meciurile disputate sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul ultimei etape a turului Diviziei Naționale la rugby.

CSM Suceava a cedat în fața celor de la RC Bârlad, cu 20-36, după ce a condus în debutul reprizei a doua cu 20-5, în urma eseurilor reușite de antrenorul-jucător Marcel Crețuleac, Daniel Hostiuc și Alexandru Muraru, plus a punctelor marcate de pe con de Lucian Godroman.

Meciul de pe terenul Unirea a fost presărat cu numeroase cartonașe, infracțiuni și durități, lipsa de fair-play a oaspeților ieșind la iveală la jumătatea reprizei secunde, când suceveanul Robert Cuzeac a fost lovit intenționat, fără balon, de către un adversar, ajungând direct la spital.

CSM Suceava: Tăutianu, Cuzeac, Clim, Donisă, Preutescu, Bursuc, Săvucă, Plăcintă, Crețuleac, Manole, Bilauca, Bulat, Muraru, Hostiuc, Godroman. Rezerve: Macovei, Duțu, Brătianu, Simion, Lahman, Albu, Custrin, Croitoru. Antrenor: Marcel Crețuleac.

RC Gura Humorului a pierdut sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la CSM Constanța, cu scorul de 19-36, la finalul unui meci în care gazdele au punctat prin Ioan Antonesei și Geofrey Okwach, fiecare cu câte un eseu și Mihai Daraban, care a transformat trei lovituri de pedeapsă.

“Cu puțină atenție și puțin noroc, puteam obține mai mult din meciul cu Constanța. Am avut pe foaie 16 jucători sub 23 de ani, băieții au dat totul pe teren, dar a fost greu să ținem pasul cu o echipă 100% profesionistă”, a precizat managerul grupării humorene, Ştefăniță Rusu.

RC Gura Humorului: Hodeniuc, Scherman, Prelucă, Seb. Rusu, Şt. Rusu, Koekemoer, Bejan, Morrell, Beleca, Balan, Okwach, Popescu, D. Varvaroi, Antonesi, Daraban. Rezerve: Donica, Al. Croitoru, R. Croitoru, A. Varvaroi, Ruscan, Petrișor, Bivol, Bandol. Antrenor: Sean Morrell.

Pentru echipa humoreană urmează restanța cu RC Grivița, programată sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul Tineretului. (Dănuț CHIDOVEȚ)  

Vezi si

Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

Franța și Olanda au terminat la egalitate, 0-0, vineri, în runda a doua a meciurilor …