Friday , March 29 2024

CSM Suceava dispută turneul de promovare la București

Echipa antrenată de Tudor Orașanu se va bate pentru cele două locuri calificabile în prima divizie a voleiului masculin românesc cu Rapid și Titanii București

CSM Suceava se deplasează la sfârșitul acestei săptămâni la București, unde participă la turneul de promovare în prima divizie a voleiului masculin românesc.

Neînvinsă de la startul actualului sezon, echipa antrenată de Tudor Orășanu se va bate pentru cele două locuri calificabile în Divizia A1 cu Rapid București – gazda turneului și Titanii A.S.E București.

Programul turneului de promovare:

Vineri, ora 18.00:

Rapid București – CSM Suceava

Sâmbătă, ora 15.00:

CSM Suceava – Titanii București

Duminică, ora 11.30:

Titanii București – Rapid București

”Mergem la acest turneu să ne apărăm șansa. Nu avem un obiectiv cert, dar vom aborda ambele meciuri la victorie. Este o ocazie deosebită pentru echipa noastră de a evolua în partide cu miză. Poate că la un moment dat va apărea cineva care va iubi voleiul sucevean ș-l va susține”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu, care nu va putea miza la turneul din Capitală pe ridicătorul Ştefan Verciuc, accidentat.

CSM Suceava a contat în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Marius Gontariu, Ştefan Verciuc, Gabriel Albu, Răzvan Dănilă, Alexandru Roman, Vlad Ştreangă, Marius Bortă, Andrei Curcă, Denis Croitor și Cosmin Boghean. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …