Friday , March 29 2024

CSM Suceava a refuzat oferta FRV a juca în prima divizie

“Divizia A implică costuri de 6-7 ori mai mari, iar noi nu ni le permitem”, declarat antrenorul Tudor Orășanu. Echipa suceveană a intrat în mod oficial în vacanță după ce Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis în ședința de miercuri oprirea definitivă a campionatului Diviziei A2

CSM Suceava nu va mai disputa turneul final de promovare, după ce Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis în ședința de miercuri oprirea definitivă a campionatului Diviziei A2.

Acest lucru era de așteptat, având în vedere că la începutul lunii iunie toate echipele calificate în turneul de promovare, la feminin, sau în turneele fazei a doua a play-off-ului, la masculin, au primit câte o scrisoare oficială de la Federația Română de Volei prin care erau rugate să-și exprime intenția de a juca în sezonul viitor în prima divizie.

Deși ar fi putut evolua din toamnă pe prima scenă, gruparea suceveană a declinat oferta Federației. “În mod normal, fiind patru locuri libere în prima divizie, ar trebui invitate locurile 1 și 2 din seria est și vest. Problema este mai sus, la nivel financiar. Divizia A implică costuri de 6-7 ori mai mari, iar noi nu ni le permitem”, declarat antrenorul Tudor Orășanu.

CSM Suceava n-a mai evoluat în prima divizie a voleiului masculin românesc din sezonul 2010/2011, când, cu Victor Pancu pe banca tehnică, bifa o singură victorie în 27 de meciuri oficiale. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …