Saturday , April 20 2024

CSM Suceava a înregistrat două victorii și o înfrângere în primul turneu al Diviziei A2

Voleibaliștii suceveni au învins CSM Râmnicu Sărat și Ştiința Bacău, dar au cedat în fața celor de la Tomis Constanța

CSM Suceava a debutat la sfârșitul săptămânii trecute în noua ediție de campionat a Diviziei A2 la volei masculin.

În primul turneu din sezonul regular al Seriei de Est, desfășurat la Bacău, echipa antrenată de Tudor Orășanu a înregistrat două victorii și o înfrângere: 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat, 3-0 cu gazdele de la Ştiința Bacău, respectiv 0-3 cu Tomis Constanța.

“Meciul cu Râmnicu Sărat a fost mai încâlcit, dar în cele din urmă tinerii noștrii jucători și-au demonstrat valoarea. În cel de-al doilea joc, gazdele nu ne-au putut face față, chiar dacă au avut de partea lor publicul băcăuan. În ultima partidă, deși am întâlnit cea mai bună echipă din serie, le-am ținut piept un set și jumătate celor de la Tomis Constanța. Sunt fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștrii, în special tinerii fălticeneni Ciubotariu și Hortopeanu, dar și mezinul Ioan Verciuc, care a evoluat într-un meci de seniori la doar 13 ani și 9 luni”, a precizat antrenorul Tudor Orășanu, care a mulțumit Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat echipei de volei.

CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ştreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu și Ioan Verciuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …