Thursday , March 28 2024

CSM Dorna a obținut bronzul național cu echipa de juniori

Andrei Ihnatiuc, Andrei Alexandru Moroșan, Iulian Pop și Valentin Iluca au urcat pe podium la Campionatul Național de alergare pe distanța de 10 kilometri ce a avut loc la Timișoara

Echipa de juniori a clubului CSM Vatra Dronei, formată din Andrei Ihnatiuc, Andrei Alexandru Moroșan, Iulian Pop și Valentin Iluca, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de alergare pe distanța de 10 kilometri, concurs ce s-a desfășurat duminica trecută, la Timișoara.

“Sunt mulțumit de evoluția sportivilor noștri. A fost mai mult o cursă de pregătire pentru Campionatul Național de Alergare Montană ce urmează să aibe loc la Câmpulung Moldovenesc și care va fi un criteriu de selecție pentru Campionatul Balcanic și cel European. Sper să avem măcar doi sportivi selecționați în echipa României” a spus antrenorul Cristian Prâsneac, care a ținut să mulțumească Primăriei Vatra-Dornei pentru sprijin.

La individual, Ilie Alexandru Corneschi (CSM Craiova) s-a impus la masculin, fiind urmat de Ştefan Iulius Gavril (CSM Cluj-Napoca) și de Peter Daniel Herman (SCM Gloria Buzău).

Herman a fost cel mai bun la categoria Under-23.
În proba feminină, Elena Adelina Panaet (CS Ştiința Bacău) a sosit prima, fiind urmată de Liliana Maria Dragomir (CSU Arad) și de Adela Paulina Bălțoi (ACS Sportul Feroviar).

La Under-23 cea mai bună a fost Anita Claudia Zaro (CSU Poli Timișoara), clasată a cincea la general. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …