Tuesday , April 23 2024

CSM Bucovina Suceava a încheiat sezonul cu o înfrângere în fața Griviței

Echipa antrenată de Marius Colțuneac a cedat duminică, pe terenul bucureștenilor, cu scorul de 12-33, într-un meci din cadrul ultimei etape a play-out-ului Diviziei Naționale la rugby. Eseurile sucevenilor au fost marcate de Gabriel Tăutianu și Marius Bișoc

CSM Bucovina Suceava a încheiat sezonul competițional 2019/2020 cu o înfrângere, suferită ieri, pe terenul celor de la RC Grivița București, scor 12-33, într-un meci din cadrul ultimei etape a play-out-ului Diviziei Naționale la rugby.

Echipa antrenată de Marius Colțuneac a condus în prima repriză cu 5-0 și 12-7, grație a eseurilor semnate de Gabriel Tăutianu și Marius Bișoc, al doilea fiind transformat de Sabin Crețu.

Profitând de greșelile din tabăra suceveană, gruparea bucureșteană a întors însă scorul până la pauză la 21-12, iar repriza secundă s-a distanțat și mai mult, câștigând inclusiv bonusul ofensiv, după 33-12 la fluierul final.
secretarasite

“Am făcut o primă repriză bună, am dominat jocul, puteam marca mai multe puncte, dar, din păcate, am făcut niște greșeli de începători chiar înainte de pauză. Apoi, din cauza accidentărilor, am fost nevoit să schimb trei jucători de bază cu trei tineri, iar gazdele ne-au taxat pentru lipsa noastră de experiență în repriza secundă. Una peste alta, dincolo de rezultat, le mulțumesc băieților pentru modul în care s-au mobilizat la acest meci. Eu mă bucur că încă mai există echipă de rugby la Suceava, ținând cont de situația actuală prin care trece sportul și societatea în general”, declarat antrenorul Marius Colțuneac, care a ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Suceava, precum și celor de la Urban Street Food  pentru spijinul acordat echipei.
secretarasite
Meciul de ieri a consemnat și retragerea din activitate a lui Iulian Nichiforiuc, care a ales să-și agațe ghetele și casca în cui după aproape 20 de ani petrecuți pe terenul de rugby.

RC Gura Humorului nu a evoluat în ultima rundă din play-aut, trupa condusă de Andrei Varvaroi câștigând la “masa verde”, cu scorul de 5-0, prin neprezentarea adversarului, meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute pe teren propriu în compania celor de la CSU Arad. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …