Friday , April 19 2024

CSM Bucovina, outsider in meciul din Copou

N rugbistii suceveni au [anse mici de a scoate un rezultat pozitiv `n partida de ast\zi, de pe terenul Politehnicii Ia[i, o grupare aflat\ `n plin\ lupt\ pentru r\m=nerea pe prima scen\ n “eu `mi preg\tesc echipa pentru victorie, dar suntem con[tien]i c\ nu vom avea un meci deloc u[or”, a spus antrenorul Constantin Vlad

Echipa local\ de rugby CSM Bucovina evolueaz\ ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, pe terenul grup\rii Politehnica Ia[i, `ntr-un meci cont=nd pentru penultima etap\ a turneului play-out din cadrul Diviziei Na]ionale.

Retrogradat\ matematic de pe prima scen\, dup\ o prezen]\ consecutiv\ de 11 sezoane, forma]ia antrenat\ de Constantin Vlad nu poate emite prea multe preten]ii la un rezultat pozitiv `n Copou, mai ales c\ `e[enii se lupt\ cu [anse reale pentru locul secund `n clasament, pozi]ie ce asigur\ prezen]a `n viitorul sezon al Super Ligii Na]ionale. “Ca de fiecare dat\, eu `mi preg\tesc echipa pentru victorie, dar suntem con[tien]i c\ nu vom avea un meci deloc u[or. Politehnica se afl\ `n lupta cu Universitatea Cluj pentru ocuparea locului 2 [i are mare nevoie de puncte. Dac\ vom fi `ns\ organiza]i din punct de vedere tactic, avem [ansa noastra la Ia[i”, a spus antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a men]ionat c\ nu se confrunt\ cu probleme de efectiv `n cadrul lotului de juc\tori `naintea partidei de azi. “Din fericire tot lotul este valid [i nu mai `nt=mpin\m problemele din prim\var\, c=nd am fost nevoi]i s\ facem naveta la ortopedie. Acum sper\m s\ avem parte [i de un arbitraj corect, pentru ca, din cele 15 `nfr=ngeri `nregistrare `n actualul sezon, la dou\ dintre ele au contribuit [i arbitrii”, a completat Vlad.

Meciul dintre Politehnica Ia[i [i Bucovina Suceava se va desf\[ura pe stadionul “Agronomia” [i va fi condus de o brigad\ de arbitrii format\ din centralul Radu Petrescu, asistat la cele dou\ margini de Hora]iu Bargaunas [i {tefan R\zvan. ~n partida tur, disputat pe arena “Unirea”, la jum\tatea lunii august, cele dou\ echipe au `ncheiat la egalitate, scor 27-27.

~ntr-o alt\ partid\ din play-out, Universitatea Cluj va primi pe teren propriu vizita celor de la RC B=rlad, `n timp ce jocul dintre {tiin]a Petro[ani [i CSM Bucure[ti a fost am=nat pentru data de 29 septembrie la cererea clubului hunedorean. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. Nu numai ca ati pierdut dar ati dat si cu mucii in fasole, fara ajutorul arbitrului. Vlad maninca (banane) in continuare, uita ca au trecut vremurile cand arbitri mergeau de la Suceva ticsiti cu branzeturi, carnuri etc. Ce are de spus in acest sens!! A uitat sa si salute in ultimul timp, iar daca pierde da vina pe fluierasi. Cred ca statutul de pensionar l-ar avantaja mai mult fiid depasit de evenimente. Apropo si-a luat definitivatul dat mai zilele trecute?? Dar uita ca in continuare v-a fi arbitrat tot de catre arbitri iar acestia s-ar putea sa nu-l mai iubeasca …”nici pana acum nu a fost” sa fie vorba-ntre noi!! Succese in liga inferioara…