Thursday , April 25 2024

CSM Bucovina continua seria infrangerilor

N rugbi[tii suceveni au pierdut s=mb\t\, cu scorul de 7-24, pe terenul celor de la {tiin]a Petro[ani, `n derbyul coda[elor turneului play-out

CSM Bucovina a fost `nvins\ s=mb\t\, cu scorul de 7-24, pe terenul grup\rii {tiin]a Petro[ani, `n derbyul coda[elor din etapa a VII-a a turneului play-out din cadrul Diviziei Na]ionale la rugby.

De[i au ajuns `n Valea Jiului dup\ un drum extenuant de aproape 12 ore, rugbi[tii preg\ti]i de Constantin Vlad au rezistat cu brio presiunii impuse de gazde `n debutul meciului [i au intrat la pauz\ cu un handicap minim, scor 3-0.

Echipa hunedoarean\ a reu[it s\ se distan]eze pe tabela de marcaj odat\ cu startul reprizei secunde, c=nd pachetul de `naintare a oaspe]ilor a cedat `n dou\ r=nduri [i “minerii” [i-au consolidat avantajul la 17-0. Bucovina a replicat la jum\tatea p\r]ii a doua printr-o `ncercare semnat\ de Zup [i transformat\ de Conache, reu[ind s\ se apropie astfel la zece puncte de gazde, scor 17-7.

Sucevenii au avut o nou\ [ans\ de a marca prin Flutur, dar acesta a fost indus `n eroare de o linie de marcaj fals\ [i a culcat balonul `n afara terenului de ]int\. Dup\ aceast\ ratare, oaspe]ii au cedat definitiv ini]iativa [i pe fondul numeroaselor nesincronizari [i gre[eli personale au mai `ncasat un eseu ce a inchis tabela la 24-7 `n favoarea celor de la {tiin]a Petro[ani.

“Chiar dac\ au acumulat o oarecare stare de oboseal\ de pe drum, juc\torii no[trii au reu[it s\ reziste `n prima repriz\, `n ciuda domin\rii teritoriale a gazdelor. Am avut [i [ansa s\ marcam, dar Flutur a ratat o lovitur\ de pedeaps\ [i astfel am intrat cu 0-3 la pauz\. Jocul s-a rupt la 17-7 `n favoarea gazdelor, c=nd acela[i Flutur a fost p\c\lit de o linia de marcaj a terenului de fotbal [i a culcat balonul `n afara terenului de ]int\. ~n ultimele minute, am fost domina]i pe pachetul de `naintare [i astfel am primit [i acel ultim eseu”, a declarat la final antrenorul Constantin Vlad, care a deplasat la Petro[ani o echip\ cu o medie de v=rst\ de doar 22 de ani.

~ntr-un alt meci al rundei de s=mb\t\, Universitatea Cluj a trecut cu 27-14 de Politehnica Ia[i, `n derbyul pentru locul 2 al clasamentului turneului play-out.

~n runda viitoare, CSM Bucovina va primi pe teren propriu vizita celor de la RC B=rlad, `ntr-un joc programat s=mb\t\, cu `ncepere de la orele 16.00, pe terenul “Unirea”.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …