Thursday , March 28 2024

CSM Bucovina a ajuns la cota 15 infrangeri in actualul sezon

N echipa sucevean\ a pierdut s=mb\t\ cu scorul de 6-17 `n fa]a celor de la RC B=rlad, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a VIII-a din cadrul turneului play-out n punctele gazdelor au fost semnate de Conache, care a transformat dou\ lovituri de pedeaps\

Echipa local\ de rugby CSM Bucovina a ajuns la cota 15 `n privin]a `nfr=ngerilor suferite `n actualul sezon al Diviziei Na]ionale, dup\ ce a pierdut s=mb\t\, cu scorul 6-17, `n fa]a celor de la RC B=rlad, `ntr-un meci disputat pe terenul Unirea [i care a contat pentru etapa a VIII-a din cadrul turneului play-out.

Aflat\ la penultima apari]ie `n fa]a proprilor suporteri din acest an, echipa sucevean\ a modificat prima tabela de marcaj, reu[ind s\ conduc\ cu scorul de 3-0 `n urma unei lovituri de pedeaps\ transformat\ de Conache. B=rladenii au revenit `ns\ repede `n joc, intr=nd la pauz\ cu un avantaj de [apte puncte, scor 3-10, dup\ un eseu `nscris de Neagu [i o lovitur\ de pedeaps\ transformat\ de Munteanu

Trupa preg\tit\ de Constantin Vlad s-a apropiat la patru puncte de oaspe]i `n debutul p\r]ii secunde, c=nd acela[i Conache a redus scorul la 6-10 prin intermediului unei alte lovituri de penalizare. Bucovina au fost aproape de a trece `n avantaj `n minutele de final, dar arbitrul `nt=lnirii a oprit un atac al gazdelor la doar c=]iva metri de terenul de ]int\,advers, invoc=nd o infrac]iune asupra unui rugbist b=rl\dean. Dup\ acest\ faz\, sucevenii au cedat complet ini]iativa [i pe fondul superficialit\]ii din defensiva advers\, oaspe]ii au `nscris un nou eseu prin Oprea, asigur=ndu-[i astfel victoria cu 17-6.

Bucovina Suceava `nceput meciul `n urm\toarea formul\: Nastiuc, Iacobi]\, Opariuc, Flutur, Oprea, Conache, Cre]uleac, Onofrei, Nichiforiuc (cpt), Coca, }urcanu, {t. Rusu, Zup, Varvaroi, Palamariu.

~n celelalte dou\ jocuri ale rundei, CSM Bucure[ti a trecut pe teren propriu de Universitatea Cluj cu scorul de 43-12, `n timp ce Politehnica Ia[i a `nvins acas\ pe {tiin]a Petro[ani, cu scorul de 19-7.

~n penultima etapa din cadrul turneului play-out, echipa lui Constantin Vlad se va deplasa `n Copou, pentru confruntarea cu Politehnica Ia[i, meci programat s=mb\t\ 18 septembrie. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …

2 comments

  1. Trebuie sa mentionez de la inceput ca sunt sucevean, chiar daca puntul meu de vedere este altul decat al gazdelor. Am citit si eu articolul dintr-un alt ziar de-al nostru, si nu pot sa fiu de acord cu declaratiile antrenorului, pe ce motiv: 1. merg la mai toate meciurile jucate acasa de echipa noasta, si culmea ca singura victorie o avem cu acelasi arbiru clujean si caruia atunci i s-a datotat , altfel eram pe zero complet. Atunci a fost bun, acuma , nu??!! 2.eseul de acum nu l-a acordat pentru ca marginasul a semnalizat cu steagul, lucru cu care a si fost taxat de tribuna. Nu are aici centralul nici o vina chiar daca noi suntem suparati. 3. de ce nu am marcat punce din pedepsele primite in pozitii foate bune, si am jucat cu totul altceva. Aici nu mai este vina arbitrului, mai degraba a antrenorului sau cei care iau decizii la fata locului…Asa ca hai sa fim seriosi si obiectivi in acelasi timp!!

  2. Dle ziarist,
    pentru linistea dvs, a antrenorului, jucatorilor si iubitorilor de sport din Suceava vreau sa intervin cu urmatoarea precizare pentru a fi lucrurile intelese.
    Incercarea (eseul) nu se putea acorda (oricum ar fi trebuit sa-l anulez) daca echipa in atac respectiv gazdele, comit o infractiune premergatoare. Acea infractiune mi-a semnalizat-o arbitrul asistent, iar conform regulamentului este singura data, cand arbitrul de centru schimba decizia luata anerior. Acest lucru s-a produs la faza de care vorbiti, iar intreaga responsabilitate in astfel de cazuri revine arbitrului asistent care a semnalizat antijocul. Dl Vlad, pacat ca nu a avut curajul sa-mi spuna la cabina ceea ce a declarat in presa locala, iar conform regulamentului in raportul de arbitraj la pagina nr.5 poate sa mentioneze tot ceea ce considera de cuviinta, vis-a-vis de aplicarea regulamentului de joc. Lucru pe care nu l-a facut, chiar daca l-am RUGAT sa-si exprime in scris intr-un act oficial orice nemultumire legata de arbitraj.
    Eu nu o sa-l jignesc cum dansul a facut-o, nici nu o sa-l intreb pana la ce varsta poate antrena si daca totusi antreneaza inca, o face si bine!!
    In rest numai bine!!