Wednesday , April 24 2024

CS Universitatea pleaca in turneu la Odorhei

.

în cadrul ultimului turneu înaintea startului Ligii Na]ionale, handbali[tii suceveni vor înt=lni forma]iile Pandurii T=rgu Jiu, HC Odorhei [i CSM Satu Mare “vrem sa cre[tem de la meci la meci, astfel înc=t etapele a IV-a [i a V-a sa ne prinda la nivel maxim, iar acest turneu ne va da o imagine utila asupra echipei noastre înaintea începutului de campionat”, a spus antrenorul Leonard Bibirig

CS Universitatea se va deplasa la sf=rsitul acestei s\pt\m=ni la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va disputa ultimele partide de verificare înainte de startul Ligii Na]ionale în cadrul unui turneu la care mai participa echipa gazda HC Odorhei, Pandurii T=rgu Jiu [i CSM Satu Mare.

Antrenorul Leonard Bibirig [i-a propus cu ocazia acestui turneu sa aduca ultimele retu[uri în jocul echipei sucevene, înaintea primei etape de campionat de la Oradea. “Ultimul turneu înainte de începutul de sezonului oficial este unul deosebit pentru noi pentru ca vom avea ocazia sa juc\m în compania forma]iilor pe care le vom înfrunta în campionat în etapele a II-a [i a III-a. Cu acest prilej, dorim sa facem ultimele modific\ri în jocul forma]iei noastre, sa avem o evolu]ie buna [i sa ne întoarcem de la Odorhei f\ra accidenta]i”, a spus Leonard Bibirig.

La r=ndul s\u, interul Adrian Chiru] considera ca turneul de la Odorhei va fi util [i prin prisma faptului ca Universitatea î[i va testa for]ele în compania a doua forma]ii cu care nu s-a mai înt=lnit în partidele de verificare din aceasta var\. “Faptul ca vom întâlni doua echipe cu care nu am mai jucat în preg\tiri este foarte folositor pentru noi. Avem ocazia sa mai regl\m c=teva elemente în jocul nostru [i ne dorim sa avem o comportare buna la acest turneu”, a declarat Adrian Chiru].

Coordonatorul Cristi Bursuc crede ca o evolu]ie buna în cadrul turneului de la Odorhei ar ridica [i mai mult moralul “studen]ilor” înainte de startul Ligii Na]ionale. “Acest ultim turneu ne poate oferi un moral bun în perspectiva noului sezon competi]ional. Avem prilejul sa ne îmbun\t\]im jocul [i sa ajungem c=t mai aproape de forma maxim\”, a precizat Cristi Bursuc.

Revenit dupa o lunga perioada de indisponibilitate, interul M\d\lin }u]u considera ca seria de partide amicale pe care le va disputa la finalul acestei s\pt=mani îl va ajuta s\-[i recapte încrederea în for]ele proprii. “Acest turneu ma ajuta sa revin dupa o lunga perioada de întrerupere a activit\]ii sportive. Pentru mine este o oportunitate de a c\p\ta încredere în for]ele proprii [i de a încerca revenirea la forma ini]ial\”, a explicat M\d\lin }u]u.

În primul meci din cadrul turneului de la Odorhei, Universitatea va înt=lni m=ine, cu începere de la ora 11.45, gruparea Pandurii T=rgu Jiu. În dupa amiaza aceleia[i zile, trupa lui Leonard Bibirig va evolua în compania gazdelor de la HC Odorhei, pentru ca s=mb\ta sa se confrunte cu CSM Satu Mare.

Antrenorul Leonard Bibirig considera ca Universitatea va ajunge în v=rf de forma odata cu etapele a IV-a [i a V-a, men]ion=nd ca întrecerea de la Odorhei va oferi o imagine clara despre poten]ialul echipei sucevene. “Vrem sa cre[tem de la meci la meci, astfel înc=t etapele a IV-a [i a V-a sa ne prinda la nivel maxim. În meciurile de preg\tire este normal sa apara [i fluctua]ii în rezultate, pentru ca antrenorii încearca mai multe scheme [i variante de joc. Turneul de la Odorhei ne va da o imagine utila asupra echipei noastre înaintea începutului de campionat”, a conchis Bibirig.

În prima etapa din noul sezon al Ligii Na]ionale, Universitatea se va deplasa pe terenul nou-promovatei CSM Oradea, pentru un meci programat în data de 4 septembrie. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …