Thursday , May 16 2024

CS Tacerea, dublu medaliat la Campionatul National de Table

N clubul sucevean a cucerit medalia de aur `n proba masculin\ [i cea de argint `n concursul rezervat fetelor

Clubul sportiv local T\cerea a ob]inut a reu[it s\ cucereasc\ dou\ medalii la edi]ia din acest an a Campionatului Na]ional de Table pe echipe.
Plecat\ la Zal\u cu o delega]ie format\ din trei b\ie]i [i dou\ fete, echipa sucevean\ [i-a adjudecat medalia de aur `n proba masculin\, acolo unde trioul format din Cajiu Tunea, Gheorghe Stroici [i Ghiorghi Toma a urcat pe prima treapt\ a podiumului cu un total de 10 puncte. Sucevenii au fost urma]i `n clasament de reprezentan]ii cluburilor din Bra[ov, Constan]a, Timi[ioara [i Satu Mare.
{i `n proba feminin\ zarurile le-au sur=s sportivelor de la CS T\cerea Suceava, cuplul Doina Stroici – Georgeta Nichitean reu[ind la finalul concursului s\ c=[tige medalia de argint cu un total de 3 puncte, cu unul mai pu]in dec=t campionii acestei edi]ii, reprezentan]ii clubului CSST Satu Mare.
“~ntrecerea baie]ilor s-a ridicat [i `n aceast\ edi]ie la cote `nalte, cu partide viu disputate. {i `n proba destinat\ fetelor, sportivele calificate `n finala concursului au dat un adev\rat recital, demonstr=nd o bun\ preg\tire. Din p\cate, [i `n acest an, nu am g\sit sponsori care s\ ne sprijine financiar, astfel c\ toate cheltuielile cu deplasarea au fost suportate de noi” se arat\ `ntr-un comunicat emis de CS T\cerea Suceava.
Campionatul Na]ional de Table pe echipe s-a desf\[urat `n perioada 8-9 octombrie, la Zal\u [i a reunit la start un num\r total de 35 de sportivi, 27 de baie]i [i 8 fete, care au reprezentat Cluburile Sportive “T\cerea” din Oradea, Satu Mare, Timi[oara, T=rgu Mures, Bra[ov, Constan]a, Zal\u [i Suceava. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …