Thursday , April 25 2024

Cristina Neagu, acuzată de o jucătoare din Muntenegru: „Lasă-ne să mai marcăm două goluri”

Jovanka Radicevic, extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru și fostă jucătoare la CSM București, a declarat pentru presa din țara sa că liderul selecționatei României, Cristina Neagu, i-a cerut să “se dea la o parte” pentru ca tricolorele să obțină victoria la cinci goluri de care aveau nevoie pentru a se califica la JO de la Toyko.

​”Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neagu a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: <Joka, te rog, trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri!>. I-am spus: <Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o>. Sunt sigur că, dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele”, a spus Radicevic, potrivit reprezentacija.me.

Jovanka Radicevic și Cristina Neagu au fost colege la CSM București în sezonul 2018-2019.

Naționala de handbal feminin a României a reușit duminică să învingă Muntenegru, scor 28-25, în grupa 3 a turneului preolimpic de la Podgorica.

Cu toate acestea, România nu s-a calificat la JO, pierzând la golaveraj în fața Norvegiei și Muntenegrului. România se înclinase sâmbătă în fața Norvegiei (24-29), iar Muntenegru reușise surpriza vineri contra Norvegiei (28-23).

Primele două echipe din fiecare grupă se calificau la Tokyo.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …