Thursday , April 18 2024

Cristian Morosan, “spionul” radautean din cantonamentul nationalei Frantei

N patronul {colii de Fotbal R\d\u]i a supervizat antrenamentele sus]inute de “cocosii galici” `naintea meciului cu Rom=niei

De[i este o figur\ controversat\ `n lumea fotbalului sucevean, Cristian Moro[an continu\ s\ surprind\ pe plan interna]ional. Intrat `n anturajul echipei na]ionale, gra]ie rela]iilor pe care le are `n breasla impresarilor sportivi, actualul patron al {colii de Fotbal R\d\u]i s-a aflat s=mb\ta trecut\ `n tribunele stadionului “Saint Denis”, de unde a urm\rit al\turi de delega]ia oficial\ condus\ de Mircea Sandu partida dintre reprezentantele Fran]ei [i Rom=niei,`nt=lnire `ncheiat\ cu scorul de 2-0 `n favoarea gazdelor.
~n cadrul vizitei f\cute `n Hexagon, Cristian Moro[an a supervizat [i antrenementele pe care selec]ionerul Laurent Blanc le-a sus]inut la baza “Claire Fontaine”, `naintea meciului disputat `n compania tricolorilor”. “Oficialii din stafful tehnic al Romaniei m-au rugat s\ culeg c=teva date tehnico-tactice despre echipa gazd\ [i am r\spuns cu mare pl\cere, mai ales c\ m\ cunosc cu o mare parte din fotbali[tii afla]i `n actualul lot al Fran]ei”, a explicat Moro[an.
Acesta a f\cut [i o scurt\ caracterizare a fotbali[tilor cu care s-a `ntre]inut `n cantonamentul “coco[ilor galici”, printre ace[tia num\r=ndu-se mijloca[ul celor de la Chelsea Londra, Florent Malouda, precum [i Hugo Lloris [i Yoann Gourcuff, coechipieri la gruparea francez\ Olympique Lyon. “Malouda este un tip simpatic, deschis cu toat\ lumea [i care are un respect deosebit fa]\ de echipa Rom=niei. Gourcuff este un fotbalist cu mare priz\ la fete, lucru pe care l-am remarcat [i la antrenamente, `n timp ce cu Lloris am discutat cu pl\cere despre evolu]ia lui Bogdan Stelea la Cupa Mondial\ din ‘94”, a precizat omul de fotbal r\d\u]ean dup\ experien]a de la “Claire Fontaine”.
Cristian Moro[an a profitat de vizita f\cut\ `n Hexagon pentru a trece [i prin curtea clubului Auxerre, acolo unde un pu[ti `n varsta de doar 8 ani, legitimat la {coala de Fotbal R\d\u]i, a sus]inut cu succes probe de joc. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment