Friday , March 29 2024

Cristi Munteanu, despre implicarea sa în dosarul maşinilor furate: Am crezut că sunt Carlos Şacalul

Fostul portar Cristi Munteanu, cercetat penal pentru înşelăciune, fals în declaraţii, instigare la fals intelectual şi tăinuire într-un dosar privind trafic de maşini de lux furate, a comentat situaţia în care se află.
A
Cristi Munteanu, fost portar al echipelor Dinamo şi Progresul, a declarat că a fost şocat de felul în care a fost tratat de autorităţi, dar şi de mass-media în ultimele zile, de când este cercetat pentru implicare în trafic de maşini furate.

“Nu cred că era justificată această acţiune. Până la urmă nu am omorât pe nimeni. Există o justiţie în ţara asta. Prefer să tac, pentru că aşa m-a sfătuit avocatul. M-a surprins reacţia presei, la un moment dat am crezut că sunt Carlos Şacalul. Nu cred că e bine să dai verdicte înaintea justiţiei. Orice om, până la proba contrarie, are prezumţia de nevinovăţie. Îmi asum faptul că sunt un om cunoscut. Am muncit mult să-mi fac o imagine şi uite unde am ajuns”, a declarat Munteanu, la sport.ro, adăugând că nu a discutat despre caz cu fostul său coleg Andrei Mărgăritescu, deoarece procurorii i-au interzis să o facă.

Atât Cristi Munteanu, cât şi Andrei Mărgăritescu vor fi cercetaţi în libertate. Cel de-al doilea a petrecut 24 de ore în arestul Direcţiei Cercetări Penale.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …